A szép kor küszöbén

 

A szépkor küszöbén

   

Boldog születésnapot, Anna néni!

 

Születésnapi ünnepséget tartottunk 2012. július 17 -én a Baptista Szeretetszolgálat Szeretet-otthonában Pécsen. 90 éves lett és ezzel belépett a szépkorúak társaságába Mammel Józsefné, született Hágenter Anna.

Nagy örömmel készültünk erre a napra, az otthon virággal, süteménnyel és üdítő itallal emelte a rendezvény színvonalát. A születésnapi műsorban a lakótársak versekkel, énekekkel készültek Anna néni köszöntésére.

Vendégünk volt Dr. Őri László képviselő úr, aki szintén virággal és emléklappal kedveskedett Anna néninek. Örömünkben osztozott ápolási igazgatónőnk,  Szabó Attiláné, Évike és Csikósné Divják Mária, mentálhigiénés csoportvezető. Az osztály ápolói is mosolyogva köszöntötték a meghatott ünnepeltet, Tormási Attila vidám dalaival fokozta a hangulatot.

A születésnapi ünnepen Anna néni fia, Gábor és menye is jelen volt, házi süteményekkel, üdítő italokkal kedveskedtek a lakóknak. Anna néni tekintete olykor el-elrévedezett. Talán a múltra gondolt, a megélt 90 esztendőre. Élete nagy részét Újpetrén töltötte férjével, ahol született is. Otthon vezette a családi gazdaságot, nevelte gyermekeiket. Sokat dolgozott a földeken, majd a tsz-ben.
Néhány éve veszítette el férjét. Itt az otthonban él csendben, megpihenve. Gyermekei nem hagyják magára, jó kapcsolatot ápolnak édesanyjukkal.

Reméljük, még sok szép, tartalmas évet kap az élettől, a jó Istentől Anna néni.

 

A műsorhoz a lakókat felkészítette és a műsort vezette:
Feldné Tóth Rózsa, mentálhigiénés munkatárs

 

   

         

xxx

Segítsen Ön is adója 1%-val

Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány

Adószáma: 18485529-1-07

Technikai szám: 0286

Weboldalunkkal kapcsolatosan észrevétele lenne?
 1.  
 1. Üzenete:*
  Sajnos nem írt még semmit....
 2.  
 1. az Ön neve*
  nem adta meg a kapcsolattartó nevét
 2. E-mail címe: *
  hibás, vagy nem adta meg a kapcsolattartó e-mail címét
 3. a biztonsági számsor megadása szükséges a "robotok" kiszűrésére