Malomvölgyi hírek

Az oldal tartalmi átalakítás alatt, addig is a régi tartalom kerül megjelenítésre! Köszönjük türelmét!

Az első hó

2012. december 8.

 

Egy rövid kis elbeszélés osztályunk mindennapjaiból.  Lakóink egy része csak a szoba ablakán át csodálkozhat rá az első hóra, ami emlékeket ébreszt benne. 

Bővebben >>

Szamárfül Fesztivál

2012. augusztus 25.

 

a Baptista Szeretetszolgálat Szeretetotthona kerekesszékes tánccsoportjának tagjai részt vettek a Szamárfül Fesztiválon. Táncukkal, melynek koreográfiáját Somogyi Zsuzsanna tánctanár írta, -  nagy sikert arattak. Film!

Bővebben>>

Cípősdoboz akció indul!

2012. november 20.

Kampánynyitó, BOLDOGSÁG: íme 2012 első cipősdoboz ajándéka, amit a hagyományoknak megfelelően a Magyar Baptista Szeretetszolgálat két jószolgálati nagykövete állított össze!

Bővebben>>

 

Szociális munka napja

2012. november 7.

Elindult intézményünkben a Baptista Teológiai Akadémia kihelyezett képzése 

2012. szeptember

Intézméynünkből 25 dolgozó vesz rész ebben a képzésben, amelyett Isten kiáradó kegyelmének és áldásának veszünk.  Bővebben>>

Szepes Péter úr beiktatása

2012. szepteber  3. 

Szency Sándor, a Baptista Szeretetszolgálat elnöke iktatta szolgálatába új igazgatónkat, aki Isten hívására vállalta ezt az új feladatot.  Isten áldja és segítse őt!

Bővebben>>

Az új kenyér ünnepe

2012. augusztus

Az intézmény leendő igazgatójával együtt adtak hálát Istennek a lakók, hozzátartozóik és a dolgozók a bőséges termésért. Szepes Péter igazgató úr felvágta at új kenyeret, melyet mindenki örömmel fogadott.

Bővebben>>

Első baptista istentisztelet

2012. július 30.

Nagy örömünkre elindult a baptista istentiszteletek sorozata. Ferencz Tibor lelkipásztor ezentúl rendszeresen látogatja az otthont és lelki vezetést, segítséget ad az otthon lakóinak.

Bővebben>>

Anna-bál

2012. július

2012 július 26.-án megtartottuk az idei Anna bált. A bálon Fejes Ari munkatársunk és férje szolgáltatta a talpalávalót. Lakóink tánccal múlatták az időt. Süteményt és üditőt kínáltunk számukra.

Bővebben>>

A szép kor küszöbén

2012. július

Hammel Józsefné, Anna néni, unokái, lakótársai és gondozói körében ünnepelte 90. születésnapját. A jeles eseményen részt vett dr. Őri László képviselő úr, Szabó Attiláné ápolási igazgató és Divjákné Csikós Mária mentálhigienes vezető is.

Bővebben>>

A szociális munka napján

2011. november

Az ellátottak, a város és a dolgozók is nyertek azzal, hogy júliustól már a Baptista Szeretetszolgálat működteti a pécsi Integrált Szociális Intézményben az idősek ellátásának nagyobb részét.

Bővebben>>

Húsvéti bábelőadás

2012. április

Az ünnep örömhírét hozta el az otthonba a Magyar Apostoli Gyülekezet gyermekcsoportja és az ugyanott működő Méhecske bábcsoport. Az előadás középpontjában Isten szeretete állt, Aki nagy áldozatot hozott az emberekért.

Bővebben>>

Csipetnyi múlt

1984-1996

Ez a kis összeállítás bepillantást enged a Malomvölgyi úti otthon építésének menetébe, a megnyitáskor kialakult légkörbe, egy hírcsokrot foglal össze, amit az akkori Dunántúli Napló folyamatosan közzétett.

Bővebben>>

 

xxx

Segítsen Ön is adója 1%-val

Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány

Adószáma: 18485529-1-07

Technikai szám: 0286

Weboldalunkkal kapcsolatosan észrevétele lenne?
 1.  
 1. Üzenete:*
  Sajnos nem írt még semmit....
 2.  
 1. az Ön neve*
  nem adta meg a kapcsolattartó nevét
 2. E-mail címe: *
  hibás, vagy nem adta meg a kapcsolattartó e-mail címét
 3. a biztonsági számsor megadása szükséges a "robotok" kiszűrésére