Baptista intézmények vezetői konferenciája

Baptista intézmények vezetői konferenciája


A Baptista Szeretetszolgálat több mint 30 szociális intézményének vezetői egy kétnapos szakmai konferencián találkoztak július első hetében Velencén. A szakmai előadások és kötetlen megbeszélések keretében az egész országban tevékenykedő szervezetek vezetői tájékozódtak a fenntartó előtt álló kihívásokról, és értékelték az elmúlt év történéseit. Az előadók között volt Prof. Kroó Norbert akadémikus, a Magyar és a New York-i Tudományos Akadémia tagja, Papp János, a Magyarországi Baptista Egyház elnöke, Vujity Tvr tko, a TV2 riportere, Pesty László, a Pesty Fekete Doboz szerekesztője és Lukács Csaba, a Magyar Nemzet főmunkatársa.


A Baptista Szeretetszolgálat által fenntartott szociális intézmények széleskörű munkát végeznek az egész országban. Idősek otthonát működtetnek, fogyatékkal élők számára nappali ellátást, szenvedélybetegek számára rehabilitációt, hajléktalan emberek számára ellátó rendszert, valamint rászorulók részére házi segítségnyújtást biztosítanak, átmeneti otthonokat tartanak fenn, összesen naponta több mint tíz ezer embernek biztosítva ezzel szociális szolgáltatást.

 

Intézményünkből a konferencián részt vett Bakán Péterné, megbízott igazgató, Bodáné Ferencz Katalin, gazdasági igazgató, Szabó Attiláné, intézményvezető ápoló, Bácsi Annamária, Xavér u. Idősek Otthonának vezetője és Dívjákné Csikós Mária, mentálhigienes vezető.

Segítsen Ön is adója 1%-val

Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány

Adószáma: 18485529-1-07

Technikai szám: 0286

Weboldalunkkal kapcsolatosan észrevétele lenne?
 1.  
 1. Üzenete:*
  Sajnos nem írt még semmit....
 2.  
 1. az Ön neve*
  nem adta meg a kapcsolattartó nevét
 2. E-mail címe: *
  hibás, vagy nem adta meg a kapcsolattartó e-mail címét
 3. a biztonsági számsor megadása szükséges a "robotok" kiszűrésére